Nieuwsbrief juli 2020

We mogen weer!! Het is 1 juli 2020 en dus mag het Chalet en het terras bij de tennis, met de nodige Corona aanpassingen, eindelijk weer open! Je kan nu weer even gezellig met je tennispartner en tegenstanders napraten over de wedstrijd met een drankje op het terras.

INTERNE LADDERCOMPETITIE

Op dit moment loopt de interne maandagavond competitie bijna ten einde. Maar niet getreurd, want je kan je nu ook opgeven via de app en de website voor de interne laddercompetitie. Heb jij zin om in juli en augustus een wedstrijdje te spelen tegen andere leden van RCD op dagen die jou uitkomen of wil jij in contact komen met ander tennisspelers? Dan is deze ladder-competitie iets voor jou! Je kan jezelf en je tennismaatje eenvoudig aanmelden via de KNLTB Clubapp. Hoe dat moet, lees je op onze site Heb je geen Clubapp, download hem dan in de Appstore of Play store: KNLTB Clubapp, of het kan ook via www.rcdtennis.nl Wacht niet te lang, want de laddercompetitie wordt gespeeld in juli en augustus.

ZOMER CHALLENGE

We hebben veel aanmeldingen gekregen voor de zomer challenge, om 3 maanden onbeperkt te komen tennissen.  Veel deelnemers hiervan hebben ook al meegedaan met de eerste tennis clinic die, ondanks het mindere weer, een succes was door het enthousiasme van de spelers. Weet je nog iemand die ook 3 maanden wil tennissen tegen een gereduceerd tarief; informatie over deze zomer challenge vind je terug op de website van RCD tennis.

NAJAARSCOMPETITIE

De officiële KNLTB voorjaarscompetitie is verplaatst naar het najaar en gaat op vrijdag 4 september van start en duurt 7 weken. Dit jaar zijn er op de vrijdagavond 1 dames en 1 mix team en op de zaterdag 1 dames en 1 herenteam ingeschreven. Er zal in de eerste week van de competitie iemand aanwezig zijn om groepsfoto’s te maken van de competitieteams, voor op onze splinternieuwe tennis website www.rcdtennis.nl. Lijkt het je leuk om een keer in te vallen bij de competitie, dan kan je je opgeven bij Ron de Roo via [email protected] en zal er contact me je worden opgenomen zodra wij een beroep op je willen doen. Verder kan je voor het voorjaar 2021 ook je eigen team samenstellen om deel te nemen aan de KNLTB voorjaarscompetitie. Vooral op zaterdag en zondag (overdag) is nog voldoende plaats. Een team bestaat uit minimaal 4 leden en telt 7 speeldagen. Info en/of opgeven kan bij Ron de Roo. Voor info kan je ook terecht op: https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/

ACTIVITEITEN

De activiteitencommissie is onlangs bij elkaar geweest, want nu we weer mogen tennissen, kunnen de plannen uit de ijskast gehaald worden Helaas gaat dit jaar ons 9-daagse open dubbeltoernooi in de zomer niet door, maar daarvoor in de plaats willen we een 4-daags open dubbeltoernooi in november organiseren. Verder hebben we weer veel nieuw ideeën voor leuke (interne) toernooien, de volgende data kan je alvast noteren in je agenda, waar de uitnodigingen/informatie later nog voor volgt:

  • Vrijdagavond 4 september 2020 RCD clubkampioenschappen
  • 16 september 2020 Het Annelies Dokman Veteranen toernooi 50+
  • 11 oktober 2020 Krokettentoernooi (intern)
  • 12 t/m 15 november 2020 RCD opentoernooi (bij KNLTB aangevraagd, nog niet bevestigd)

Mocht je het leuk vinden om te helpen bij bovenstaande toernooien (bijvoorbeeld door extra bardienst te draaien, een toernooi sponsoren, helpen versieren ed.), stuur dan een berichtje naar Claudia: [email protected] / 06-48082201 of spreek een van ons eens aan op de club.

Wij zitten niet stil bij RCD tennis, jij hopelijk ook niet!

Theo, Cor, Fred, Claudia, Michèle, Desiree en Marleen: de Activiteitencommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 50469911

Tennischalet

Reeweg Oost 265 Sportpark Krommedijk
3312 LK Dordrecht

KVK-nummer

40322656