Padel commissie

Om de organisatie rond het Padellen in goede banen te leiden is de ‘Commissie Padel’ in het leven geroepen. Deze bestaat vooralsnog uit Ben Biesheuvel, Rob Biesheuvel, Mervyn de Bruyn en Harold van Heukelom.

De commissie is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor als de banen straks in juni gereed zullen zijn. Ter opening van de Padelbanen wordt een opendag georganiseerd met onder meer een demonstratie wedstrijd en een Padel-clinic die verzorgt wordt door de tennisschool. We sluiten deze bijzondere dag af met een feestavond. Meer informatie volgt zodra hier meer over bekend is. Ook de datum voor de opendag volgt spoedig.

  • In overleg met Tennis Tunning zal worden vastgesteld wat de kosten zijn voor Padelles. Tevens streven wij er naar om straks ook in competitievorm te Padellen. 
  • Huidige tennisleden kunnen uiteraard zodra de banen gereed zijn een padelbaan reserveren via het voor hen reeds bekende afhangsysteem.
  • Ook zal het mogelijk worden een Padelbaan los te huren voor niet-leden. Voor de vrije verhuur  €25,00/uur op piekmomenten en €20,00/uur in de daluren.
  • Opgemerkt dient te worden dat bij grote drukte leden voorrang hebben. Hoe hier precies invulling aan gegeven gaat worden, zal blijken na de opening en de aanloop die het Padellen krijgt.

Voor verdere informatie en vragen kunt u terecht bij Harold van Heukelom op [email protected] of 06-50469911.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 50469911

Tennischalet

Reeweg Oost 265 Sportpark Krommedijk
3312 LK Dordrecht

KVK-nummer

40322656