Succesvolle editie van het Croquettentoernooi 2024

01 juni 2024


Ik ben inmiddels de tel kwijt over hoeveelste editie het was van het Croquetten toernooi. Afgelopen zaterdag 25 mei was het weer en tot onze spijt hebben wij het zonder onze Fred Bakkenist moeten doen, die dit toernooi elk jaar tot in de puntjes organiseert samen met zijn Isje. 

Tennissen met uiteraard de kroketten voor de lunch, Indonesische hapjes tussendoor en ook een heerlijk Indonesisch buffet afgemaakt met cultureel optreden en een zangeres. We hebben genoten van deze compleet verzorgde dag, waarvan de opbrengsten naar de weeskindjes in Jakarta gaan.

Fred in het ziekenhuis en Isje met haar achterban hebben het toch maar tot een mooi einde weten te brengen. De wedstrijdleiding was in handen van Kirsten en Marianne, leden en vrijwilligers die allemaal een extra stapje gedaan hebben om alles eromheen in goede banen te leiden. Dat maakt ons trots op ons clubje. 

Bekijk hieronder de prachtige beelden (klik op de foto's voor meer) van Mieke Zwang Fotografie, die een heerlijke sportieve RCD sfeer laten zien. Het was een dag met regelmatig een fikse bui, maar zeker ook heel veel zon en de spelers leek het allemaal niet uit te maken want die bleven onder alle omstandigheden doorspelen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 50469911

Tennischalet

Reeweg Oost 265 Sportpark Krommedijk
3312 LK Dordrecht

KVK-nummer

40322656