Zomer challenge compact abonnement

ZOMER CHALLENGE Wat leuk dat je interesse hebt om deze zomer sportief te zijn op onze 4 tennisbanen en/of 2 padel banen.  De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je een aantal maanden vrij kunt tennissen en/of padellen. Het compact abonnement stopt automatisch na 30 september 2023. (vanaf 15 juli 2023 kan je geen Zomerchallenge lid abonnement meer aangaan)

De Zomer Challenge bij RCD voor € 60,- bestaat uit:

 • een lidmaatschap voor de maanden juni, juli, augustus en september om vrij te tennissen en te padellen wanneer het jou uitkomt (start v.a. 1 juni 2023 je kan ook later nog aanmelden)
 • tennis of padel clinics onder begeleiding van een gecertificeerde leraar (vrij blijvend)
 • deelname aan door RCD georganiseerde toernooien en wedstrijden
 • je bent ingeschreven bij de KNLTB waardoor je eventueel ook kan deelnemen aan opentoernooien, dit gaat via www.toernooi.nl 
 • via de KNLTB Clubapp is het makkelijk een baan afhangen en je teamspelers uit te nodigen.

Hier aanmelden; Vul het Zomer challenge inschrijfformulier in en stuur deze incl. pasfoto naar [email protected] t.a.v. Ad Smulders.

 • Heb je vorig jaar al deelgenomen aan de ZomerChallenge, dan kan je je nu niet aanmelden. De Zomerchallenge is bedoeld om kennis te maken met de Tennis en Padel om zo te kijken of je interesse hebt om lid te worden. Dit heb je vorig jaar kunnen ervaren. Kennelijk is het je zo goed bevallen dat je graag weer op onze banen wil staan.

  De Zomerchallenge is daar niet voor bedoeld. Wel kun je lid worden van onze tennisafdeling door een jaarlidmaatschap te nemen (tot 1 april 2024), dit zal een gereduceerde prijs zijn wanneer niet vanaf 1 april 2023 gestart wordt.

  Dit lidmaatschap lijkt misschien duurder, maar is op jaarbasis goedkoper en je kan het hele jaar gebruik maken van de banen. Via deze link inschrijfformulier kun je je aanmelden.

  Hopelijk gauw tot ziens op de tennis-&padelbanen bij RCD.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 50469911

Tennischalet

Reeweg Oost 265 Sportpark Krommedijk
3312 LK Dordrecht

KVK-nummer

40322656